close
تبلیغات در اینترنت
دانلود آهنگ جدید
طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی
loading...

دنیای من

آرد 2پیمانهپودر قند 1پیمانهتخم مرغ 6عددوانیل 1/4قاشق چایخوریبکینگ پودر 1قاشق چایخوریاب جوش 1/2پپودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری ابتدا فر را روشن كنید تا موقع پخت كیك شما كاملا داغ شده باشد.آرد و بیكینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط كرده و 3بار الك كنید تا هوا بخورند و سبك شوند. سفیده تخم مرغ را بزنید و در وسط همزدن نصف پودر قند رو بهش اضافه کنید و انقدر بزنید تا پف دار شود و از ظرف نریزد و میزاریم تو یخچال.....در ظرفی جداگانه زرده ها و وانیل و بقیه پودر قند رو كمی با همزن میزنیم بعد آب را كه كاملا…

طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی

آرد 2پیمانه
پودر قند 1پیمانه
تخم مرغ 6عدد
وانیل 1/4قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1قاشق چایخوری
اب جوش 1/2پ
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
ابتدا فر را روشن كنید تا موقع پخت كیك شما كاملا داغ شده باشد.
آرد و بیكینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط كرده و 3بار الك كنید تا هوا بخورند و سبك شوند.
سفیده تخم مرغ را بزنید و در وسط همزدن نصف پودر قند رو بهش اضافه کنید و انقدر بزنید تا پف دار شود و از ظرف نریزد و میزاریم تو یخچال....
.در ظرفی جداگانه زرده ها و وانیل و بقیه پودر قند رو كمی با همزن میزنیم
بعد آب را كه كاملا جوش است به آن اضافه میكنیم و خیلی سریع میزنیم كه زرده پخته نشود.همزن باید روی دور تند باشد .به سرعت پس از اضافه كردن آب مواد را با دور تند همزن آنقدر بزنید تا كشدار شوند و از حالت روان بودن خارج و پفکی شود... مخلوط آرد را كم كم و با دقت به مواد اضافه میكنیم و مخلوط میكنیم تا یكدست شوند
حالا سفیده را از یخچال خارج كرده و مواد را به آرامی از كنار به آن اضافه كرده
سفیده را با لیسك یا كفگیر به صورت دورانی مخلوط میكنیم تا پف مواد نخوابد مواد را به گونه ای هم بزنید كه تقریبا روی هم تا شوند نه اینكه مثل آش هم بزنید! آرام و دورانی روی هم تا كنید. سپس در قالب ۲۰ سانتی كاغذ روغنی می اندازیم و مواد را در قالب میریزیم...
حالا آن را داخل تستر با دمای حدود ۱۶۰ قرار میدهیم و كیك را حدود 50دقیقه با دمای پایین میپزیم بعد با خلال دندان تست میكنیم كه پخته یا نه!كیك پخته به خلال نمیچسبد
.وقتی پخت از فر خارج كرده و وقتی خنك شد آن را با كمك سینی برمیگردانیم و كاغذ روغنی را جدا كرده و ۴ لایه نازک برش میزنیم و بعد خامه کشی رو انجام میدهیم که بعد برش،، کمی روی هر لایه شدبت میزنیم که مخلوط شربتم ۱ لیوان اب و ۱ قاشق شکر و ۱ قاشق چای خوری پودر کاکائو هست و بعد خامه کشی و لابه لاش گاناش و نوتلا زدم و بعد لایه بعدی وبا کیک پودر شده تزیین کردم
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
دانلود برنامه اندروید
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
این وبگاه دریچه یست بین من وشما هرچه در پیرامون من میگذرد باشما به اشتراک می گذارم
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟