close
تبلیغات در اینترنت
دانلود آهنگ جدید
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر2
loading...

دنیای من

طرز تهیه هم خیلی راحته اول بادمجان رو از بغل یه چاک میزنیم با سرکه و نمک به مدت ده دقیقه می جوشونیم و آبکش میکنیم بعد از اینکه خنک شد شکم بادمجان هارو با مخلوطی از سبزی معطر، نمک، ادویه ترشی، سیر، فلفل، هویج خورد شده پر میکنیم و داخل ظرف مورد نظر می چینیم و روی بادمجان رو کاملا با سرکه و نمک و آب تمبر هندی می پوشونیم (مقدار نمک به دلخواه هست ) و در ظرف رو محکم می بندیم و میزاریم گوشه آشپزخونه تا برسه معمولا یک هفته الی ده روز دیگه امادست پ.ن: به ازای هر یک لیتر سرکه حدود نصف لیوان اب تمرهندی

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر2

طرز تهیه هم خیلی راحته

اول بادمجان رو از بغل یه چاک میزنیم با سرکه و نمک به مدت ده دقیقه می جوشونیم و آبکش میکنیم بعد از اینکه خنک شد شکم بادمجان هارو با مخلوطی از سبزی معطر، نمک، ادویه ترشی، سیر، فلفل، هویج خورد شده پر میکنیم و داخل ظرف مورد نظر می چینیم و روی بادمجان رو کاملا با سرکه و نمک و آب تمبر هندی می پوشونیم (مقدار نمک به دلخواه هست ) و در ظرف رو محکم می بندیم و میزاریم گوشه آشپزخونه تا برسه معمولا یک هفته الی ده روز دیگه امادست
پ.ن: به ازای هر یک لیتر سرکه حدود نصف لیوان اب تمرهندی
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
دانلود برنامه اندروید
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
این وبگاه دریچه یست بین من وشما هرچه در پیرامون من میگذرد باشما به اشتراک می گذارم
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟