close
تبلیغات در اینترنت
دانلود آهنگ جدید
شور مخلوط سبزیجات
loading...

دنیای من

مواد لازم: گل کلم بزرگ ۱ عدد هویج ۲ کیلو کرفس یک بته بزرگ سیب زمینی ترشی ۱ کیلو سیر پوست کنده ۱۵ تا ۲۰ حبه فلفل تند به میزان دلخواه سبزی معطر شامل شوید و ترخون ۱ کیلو نخود خام ۱۰ عدد به ازاء هر ۱ لیتر آب یک چهارم پیمانه نمک و یک چهارم پیمانه سرکه سفید طرز تهیه: ابتدا سبزیجات را خوب شسته…

شور مخلوط سبزیجات

مواد لازم:
گل کلم بزرگ ۱ عدد
هویج ۲ کیلو
کرفس یک بته بزرگ
سیب زمینی ترشی ۱ کیلو
سیر پوست کنده ۱۵ تا ۲۰ حبه
فلفل تند به میزان دلخواه
سبزی معطر شامل شوید و ترخون ۱ کیلو
نخود خام ۱۰ عدد
به ازاء هر ۱ لیتر آب یک چهارم پیمانه نمک و یک چهارم پیمانه سرکه سفید

طرز تهیه:
ابتدا سبزیجات را خوب شسته و تمیز کنید. گل کلم را به قطعات بزرگ تقسیم کنید، پوست هویج را با پوست گیر نازک بگیرید سپس حلقه حلقه کنید یا با استفاده از رنده مخصوص برشهای شیاردار بزنید، سیب زمینی ترشی را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید، من اول یک ساعتی در آب خیسش کردم بعد با اسکاچ کاملا شستم و با پوست رنده شیاردار زدم، ساقه های کرفس را هم از برگها جدا کنید و به قطعات سه سانتی برش زدم.
سبزیجات شسته شده و خرد شده را برای یکی دو ساعتی روی پارچه تمیزی بچینید تا آب اضافی آنها کشیده شود. سبزیهای معطر را پاک کرده بشویید و اجازه دهید آب اضافی آن برود. سیر را هم نیم ساعتی در آب ولرم خیس کنید تا پوستش به راحتی جدا شود سپس روی پارچه بچینید فلفل تند را هم شسته و روی پارچه بچینید.
در قابلمه بزرگی حدود ۶ لیتر آب بریزید (۲۴ لیوان) به ازاء هر یک لیتر آب یک چهارم پیمانه نمک (ترجیحا بدون ید) و یک چهارم پیمانه سرکه اضافه کنید که برای ۶ لیتر آب یک و نیم لیوان نمک و یک و نیم لیوان سرکه لازم داریم ( پیمانه استاندارد شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی با گنجایش ۲۵۰ میلی لیتر) زیر قابلمه را روشن کنید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید دمای آب پایین بیاد
ظرفهای شیشه ای مخصوص ترشی را شسته و کاملا خشک کنید اگر از ظرفهای پلاستیکی استفاده میکنید دقت کنید که از جنس مرغوبی باشند. سبزیجات خرد شده، حبه های سیر، فلفل تند، نخود خام و سبزی معطر را در شیشه ها لایه لایه بچینید لایه آخر سبزی باشد سپس مخلوط آب و نمک و سرکه را که ولرم شده و از داغی افتاده روی سبزیجات بریزید دمای آب باید گرم باشد ولی اصلا دست را نسوزاند(ولرم) در شیشه ها را نبندید و اجازه دهید هوای اضافی از ظرف خارج شود و آب نمک هم دمای محیط شود سپس در ظرف را بسته و کاملا محکم کنید

بعد از ۲۰ روز شور شما آماده مصرف است در کنار غذا نوش جان کنید.

نکات:نخود خام باعث میشود شور زودتر برسد.
در صورت تمایل خیارهای ریز مخصوص خیارشور هم تهیه کنید و بعد از شستن و خشک کردن، لابه لای سبزیجات بچینید و یا بصورت جداگانه در شیشه بچینید و برای شور انداختن طبق دستور بالا عمل کنید.
خشک بودن سبزیجات نکته مهمی است وگرنه کپک میزند، پس دقت کنید آب اضافی آنها برود.
میزان آب تقریبی است مثلا من ۸ لیتر آب استفاده کردم اگر میزان آب نمک کم بود و ظرف پر نشد مجددا درست کنید.
محل نگهداری شور حتما حتما باید خنک و دور از تابش مستقیم آفتاب باشد وگرنه شور نرم میشود.

برای حمایت از ما این مطلب را به اشتراک بگذارید :

Facebook
twitter
googleplus
email
telegram
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
دانلود آهنگ فول آلبوم و...
دانلود آهنگ
فول آلبوم مرتضی پاشایی

فول آلبوم محسن چاوشی
فول آلبوم شادمهر عقیلی
فول آلبوم ناصر عبدالهی
فول آلبوم محسن یگانه
فول آلبوم افشین آذری
فول آلبوم مجید خراطها
فول آلبوم علی عبدالمالکی
فول آلبوم علیرضا روزگار
فول آلبوم سیاوش قمیشی
ده راز آرامش

ده راز آرامش در زندگی
دانلود برنامه اندروید
ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ X-plore File Manager Donate v3.92.15 ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﻓﺎﯾﻞ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪ

نرم افزار ضبط مکالمات Auto Call Recorder Cherry+دانلود

تبدیل عکس به PDF با Docufy +دانلود

برنامه ریزی دقیق روزانه با Any Do +دانلود

برنامه مدیریت مصرف باتری با Battery Doctor + دانلود

جدیدترین نسخه نرم افزار تلگرام Telegram +دانلود

موسیقی

سخنان بزرگان موسیقی در زمینه نحوه تمرین

تکنیک های تمرین در نوازنگی

ابزار مورد نیاز

مترجم گوگل انگلیسی به فارسی

خوانندگان خارجی

دانلود کلیه آهنگ های خواننده عربی کاظم الساهر

دانلود کلیه آهنگ های خواننده ترکی ابراهیم تاتلیس

ادبیات

آموزش وزن و قافیه به زبان ساده

ﻋﻠﻢ ﻋﺮﻭﺽ ﻭ ﻭﺯﻥ ﺷﻌﺮ ﻓﺎﺭﺳﯽ

خواننده های ایرانی

ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﻫﻤﻪ ﺁﻟﺒﻮﻡ ﺳﻌﯿﺪ ﭘﻮﺭﺳﻌﯿﺪ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻣﺘﻦ ﺗﺮﺍﻧﻪ

آهنگ های

دانلود آهنگ اشکان سالار هنوز برام عزیزی هنوز برام همونی

درباره ما
این وبگاه دریچه یست بین من وشما هرچه در پیرامون من میگذرد باشما به اشتراک می گذارم
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی

    body