close
تبلیغات در اینترنت
دانلود آهنگ جدید
طرر تهیه ترشی گوجه فرنگی مشهدی
loading...

دنیای من

گل کلم : 3 لیوان خرد کرده هویج : 2 لیوان خرد کرده کرفس : 2 لیوان خرد کرده سیر : 5، 6 حبه گوجه فرنگی: 2 تا 3کیلو فلفل سبز تند: 5 ، 6 عدد سرکه سفید : نصف لیوان به ازای هر یک کیلو گوجه(یا کمتر بستگی به ذائقه هر فرد دارد) نمک و زرد چوبه : 1 قاشق غذاخوری به ازای یک کیلو طرز تهیه: گوجه فرنگی ها را در قطعات بزرگ خرد می کنیم و در یک ظرف پلاستیکی میریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و با دست خوب آنها را چنگ می زنیم و حدود 15 ساعت اجازه می دهیم به همان حالت در یک جای خنک بماند. بعد از اینکه گوجه ها ساعت…

طرر تهیه ترشی گوجه فرنگی مشهدی

گل کلم : 3 لیوان خرد کرده
هویج : 2 لیوان خرد کرده
کرفس : 2 لیوان خرد کرده
سیر : 5، 6 حبه
گوجه فرنگی: 2 تا 3کیلو
فلفل سبز تند: 5 ، 6 عدد
سرکه سفید : نصف لیوان به ازای هر یک کیلو گوجه(یا کمتر بستگی به ذائقه هر فرد دارد)
نمک و زرد چوبه : 1 قاشق غذاخوری به ازای یک کیلو

طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را در قطعات بزرگ خرد می کنیم و در یک ظرف پلاستیکی میریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و با دست خوب آنها را چنگ می زنیم و حدود 15 ساعت اجازه می دهیم به همان حالت در یک جای خنک بماند. بعد از اینکه گوجه ها ساعت ها در نمک ماندند از صافی رد می کنیم و روی حرارت می جوشانیم تا اندازه ای که آب ان کمی تبخیر شود و یک مایع نیمه غلیظ(نگذارید آب گوجه ها زیاد کشیده شود) به دست آید
مواد دیگر ترشی را هم خوب خرد می کنیم و بعد از شستن داخل یک سبد می ریزیم تا به خوبی آب آنها جدا شود.

مواد خرد شده را داخل ظرف مورد نظر( همان ظرفی که گوجه در ان روی حرارت بود ) ریخته و آب گوجه و مواد را تا حدی که کمی جوش بزنند روی حرارت می گذاریم و سپس با زردچوبه و نمک و کمی ادویه ترشی و سرکه تا حدی که زیاد شل نشود مخلوط می کنیم.

مواد ترشی سرد شده را داخل ظرف مورد نظر ریخته و درب ان را خوب می بندیم و بعد از 2 الی 3 هفته که جا افتاد قابل استفاده است.

📢 نکات:
۱- دقت کنید که مواد کاملا خشک شوند، زیرا اگر کاملا خشک نشوند، ترشی شما کپک خواهد زد.
*۲- بعد از اینکه مواد را در ظرف ریختید ، درب ظرف ها را تا دو سه روز نگذارید چون این ترشی دو سه روز میجوشه و سرریز میشه، وقتی جوشش ترشی تمام شد در ظرف ها را محکم_ ببندید . تا هوا نره داخلش.

۲- میزان غلظت آب گوجه با طعم ترشی رابطه مستقیم دارد. اگر خیلی اب گوجه را غلیظ بکنید ترشی کپک میزند و اگر هم زیاد شل باشد طعم ترشی چندان جالب نمیشود و ترشی مزه آب می دهد.🍅🍅🍅🍅🍅
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
دانلود برنامه اندروید
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
این وبگاه دریچه یست بین من وشما هرچه در پیرامون من میگذرد باشما به اشتراک می گذارم
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟