close
تبلیغات در اینترنت
دانلود آهنگ جدید
طرز تهیه ترشی فلفل
loading...

دنیای من

مواد لازم: فلفل سبز تند ۵۰۰ گرم سرکه ۱ لیتر نمک به مقدار لازم سیر ۱ بوته ترخون و نعناع چند شاخه ابتدا فلفل سبزها را تميز بشوئيد و فلفل هاي زده دار يا نصف شده را از فلفل هاي سالم جدا كنيد . بهتر است براي زيبا تر شدن ظاهر ترشي ، چوب اضافه سر فلفل ها ( دم ساقه ) را با چاقو تا حدي ببريد كه به كلاهك فلفل آسيب نرسد. بعد روي يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملا خشك شود . فلفل ها را در يك ظرف شيشه اي بريزيد و لابه لاي آن چند حبه ( براي هر 500 گرم فلفل 4-5 حبه ) سير بيندازيد و روي آن را كاملا با سركه سفيد پركنيد…

طرز تهیه ترشی فلفل

مواد لازم:
فلفل سبز تند ۵۰۰ گرم
سرکه ۱ لیتر
نمک به مقدار لازم
سیر ۱ بوته
ترخون و نعناع چند شاخه

ابتدا فلفل سبزها را تميز بشوئيد و فلفل هاي زده دار يا نصف شده را از فلفل هاي سالم جدا كنيد . بهتر است براي زيبا تر شدن ظاهر ترشي ، چوب اضافه سر فلفل ها ( دم ساقه ) را با چاقو تا حدي ببريد كه به كلاهك فلفل آسيب نرسد. بعد روي يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملا خشك شود .
فلفل ها را در يك ظرف شيشه اي بريزيد و لابه لاي آن چند حبه ( براي هر 500 گرم فلفل 4-5 حبه ) سير بيندازيد و روي آن را كاملا با سركه سفيد پركنيد . ميتوانيد از انواع فلفل براي ترشي استفاده كنيد .

ظرف ترشي فلفل را در جاي خشك و خنك و دور از تابش مستقيم خورشيد نگهداري كنيد و سعي كنيد به مدت 20 روز درب ظرف را باز نكنيد .
در مورد مدت ماندگاري ترشي فلفل : از بيست روز به بعد ترشي آماده مصرف است و تا 7-8 ماه هرچه بماند خوشمزه تر ميشود . ولي بعد از 7-8 ماه كم كم ترشي ها شروع ميكنند به تجزيه شدن داخل سركه . و كم كم بافت خود را از دست ميدهد . پس بهتر است ترشي را مقداري تهيه كنيد كه حداكثر تا 8 ماه مصرف كنيد.


روش دیگه ترشی فلفل:
سه لیتر آب رو با سه قاشق نمک مخلوط می کنیم و می جوشونیم .آب جوشیده رو می گذاریم سرد بشه فلفل ها رو هم می شوریم و سه روز توی این آب نمک می زاریم بمونه.بعد از سه روز فلفل ها رو آبکش می کنیم تا آبشون گرفته بشه سیر رو حبه حبه پاک می کنیم .نعناع و ترخون رو هم پاک می کنیم و می شوریم و می گذاریم حتما آبشون بره و خیس نباشه . ظرف مناسب شیشه ای رو در نظر می گیریم و یک ردیف فلفل در اون می زاریم و بقیه اقلام رو یک ردیف دیگه می گذاریم به همین ترتیب تا تمام فلفل ها و موادمون درش پر بشه . بعد شیشه رو با سرکه پر می کنیم یک روز درش رو باز می گذاریم و بعد از یک روز درش رو محکم می بندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.

#رب_گوجه
برای درست‌کردن یه رب گوجه حتما حتما باید از گوجه های سالم و خوشرنگ و گوشتی استفاده کنیم و از استفاده گوجه های پلاسیده پرهیز کنید.
ابتدا گوجه ها رو خوب بشورید و با مخلوط کن یا گوشکوب برقی خوب میکس کنیم و یک روز تو یه ظرف دربسته تو دمای محیط نگهداری کنید بعد از یک روز صاف کنید و آبش رو بزارید بجوشه که برای صاف کردن گوجه ها حتما از سبد های ریز استفاده میکنیم که دانه های گوجه ازش رد نشه.
اب گوجه که میخواد جوش بیاد سریز میشه پس باید کنار گاز بایستید تا جوش که اومد حرارت رو متوسط کنید تا بجوشه.تا رب گوجه سفت و غلیظی بدست بیاد اواخر کار باید مواظب باشید تا ته نگیره .یکساعت پایانی،رب گوجه به اصطلاح شروع به پریدن میکنه وکل فضای اطراف رب گوجه ای میشه شعله رو کم میکنیم و کمی نمک اضافه میکنیم و چند دقیقه ای هم میزنیم تا وقتی با کفگیر یا ملاقه یه خط وسط رب می کشید دو طرف خط دیر بهم برسن. حرارت رو خاموش کنید و بعد از خنک شدن داخل ظرف میریزیم.
( اگه تو ظروف مسی رب درست کنید رب خوش رنگی خواهید داشت )
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
دانلود برنامه اندروید
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
این وبگاه دریچه یست بین من وشما هرچه در پیرامون من میگذرد باشما به اشتراک می گذارم
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟